BİTLİS / MERKEZ - Bitlis Güzeldere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Bitlis Güzeldere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Atatürk Mah. Feyzullah Ensari Cad. 1109 Sokak No 7 İç Kapı 1
Vizyon
Güzeldere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; Atatürk ilke ve İnklaplarına bağlı, ahlaklı, dürüst, teorik bilgiyi bilinçli kullanabilen ve becerilerini sürekli geliştiren, toplum ve birey sağlığını önemseyen, çalışkan, işine adanmışlık duygusuna sahip, kaliteli sağlık personelleri yetiştirmek için varız.
Misyon
Ülkemizin sağlık alanında ihtiyaç duyduğu ahlaki değerlerle donatılmış, saygılı, alanında başarılı, her yönüyle kaliteli personeli, en mükemmel şekilde yetiştiren ve yetiştirdiği değerleri genç yaşta meslek sahibi yapabilmek tek hedefimizdir.
Başarılar
Ülke genelinde geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın beden ve ruh sağlığını korumak, geliştirmek, yaşam kalitesini yükseltmek, temizlik ve hijyen konusunda yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirmek, öğrencilerimizin hijyenik bir ortamda eğitim-öğretimini sürdürmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında 2006 yılından itibaren uygulanmakta olan “Beyaz Bayrak İşbirliği protokolü” 08.06.2015 tarihinden itibaren imzalanarak yürürlüğe konulmuştur. Söz konusu protokol kapsamında okulumuzda yapılan incelemeler sonucunda, OKULUMUZ BEYAZ BAYRAK ALMIŞTIR.
Yatakhane Koğuşu :2
08:20 DA BAŞLAR 17:00 DA BİTER
Atatürk Mahallesi Feyzullah Ensari Cad.
2km