BİTLİS / MERKEZ - Bitlis Güzeldere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

Okulumuz öğrencilerinden Doğanay Mintaş hem sol hem  sağ bilekte de rakiplerine şans tanımadı.Sağ sol Bitlis İl birincisi olarak bölgesel yarışmalara katılmaya hak kazandı.

Ara

OKULUMUZ 2022-1-TR01-KA121-VET-000068013 NO’LU  ERAMUS PROJESİ İÇİN KATILACAK ÖĞRENCİ SEÇİMİ İÇİN ÖNCELİKLE GÖNÜLLÜ ÖĞRENCİLERİ YAZILI SINAV YAPMIŞTIR. DAHA SONRASINDA KOMİSYONDAKİ HOCALARIMIZ TARAFINDAN  SÖZLÜ MÜLAKATA ALINMIŞTIR.

Ara

OKUL REHBERLİK SERVİSİMİZ TARAFINDAN 11. SINIF ÖĞRENCİLERİNE  KPSS ORTAÖĞRETİM TANITIMI YAPILMIŞTIR.

Ara

OKUL REHBERLİK SERVİSİMİZ 11. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE "POLİS" MESLEK TANITIMI YAPMIŞTIR.

Ara

Okul rehberlik servisimiz ve öğrencilerimiz işbirliğiyle " meslek seçiminde nelere dikkat etmeliyiz?" pano çalışması yapılmıştır.

Ara

OKUL REHBERLİK SERVİSİMİZ TARAFINDAN 11. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE  MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ TANITIMI YAPILMIŞTIR. ÖĞRENCİLERİMİZE ÜNİVERSİTENİN GİRİŞ KOŞULLARI, PARKUR, MÜLAKATI VE AVANTAJLARINDAN BAHSEDİLMİŞTİR.

Haz

OKULUN SON HAFTASI SEBEBİYLE ÖĞRENCİLERİMİZ VE DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZLE KAHVALTI ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

May

Orman Bölge Müdürlüğünden alınan fidanlar okulumuzun bahçesine öğretmen.öğrencilerimiz tarafından dikildi.Can suyu ile buluşturuldu.

May

OKULUMUZDA SAĞLIK BAKANLIĞI TARAFINDAN GÖREVLENDİRİLEN DİYETİSYEN VE HEMŞİRE TARAFINDAN "SAĞLIKLI BESLENME " HAKKINDA KONFERANS VERİLMİŞTİR.

May

BİTLİS İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Biriminin koordinesinde gerçekleştirilen "Liseler Konuşuyor" münazara yarışmasında okulumuz il geneli liseler arasında İKİNCİ olmuştur.

Mrt

Okulumuzda  Madde Bağımlılığı ile ilgili öğrencilerimizi bilinçlendirme  faaliyeti kapsamında Mart  ayı etkinliği olarak bağımlılık yapan maddeler konusunda okul rehber öğretmenimiz tarafında öğrencilerimize seminer verildi.

Mrt

Bireysel ve toplumsal ihtiyaçların giderilmesi için bilinçli okuyucu ve okumayı alışkanlık haline getirmiş bireyler yetiştirmek amacıyla okulumuzda haftada belirli gün ve saatlerde kitap okuma saati yapılmaktadır.

Ara

Okulumuzda ASKERİ ÖĞRENCİ ADAY BELİRLEME SINAVI (MSÜ) hakkında üniversite tanıtımı ve bu konu hakkında gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.

Tem

Bireylerin istihdam ve eğitim fırsatlarına erişebilmek ve becerilerini geliştirebilmek için bilgiye, rehberliğe ve doğru araçlara olan ihtiyaçlarını karşılamak ve Avrupa genelindeki eğitim ve kariyer destek hizmetlerini daha dijital, daha bütüncül ve daha şeffaf şekilde sunmak üzere Avrupa Komisyonu ve Ulusal Europass Merkezleri işbirliğiyle 2 yıla yakın süredir yürütülen çalışmalar neticesinde Europass baştan sona yenilenmiştir. Gelişmiş araçlar, yeni hizmetler ve bilgiler içeren "Yeni Europass Platformu (www.europass.eu)" 1 Temmuz 2020 tarihinde erişime açılmıştır.